Ingrediencie:
-piškóty:
200g práškový cukor
110g mandľová múka
90g bielok (3 bielka)
30g krupicový cukor
-krém:
50g krupicový cukor
10g vanilkový cukor
2 vajcia
90g kakaa (ak je kakao silnejšie, dajte ho tam menej)
125g masla
Click More
1. Preosieme práškový cukor a pridáme mandľovú múku. Mixujeme aspoň 5 minút.
3. K pene pridáme mandle a cukor.Stierkou zapracujeme. (Ak chcete môžte pridať potravinárske farbivo, my dávame kakao)
4. Hmotou naplníme cukrárske vrecúško. Na plech vystlaný papierom na pečenie robíme malé okrúhle mince. Radšej vyššie, trošku klesnú. Necháme ich pri izbovej teplote schnúť 1 hodinu- na povrchu sa vytvorí jemná škrupinka.
5. V rúre vyhriatej na 140°C pečieme 20 minút.
6. Krém-vajíčka, kakao, cukor.Varíme nad parou do zhustnutia. Necháme vychladnúť.
7. Vychladnutý krém vyšľaháme so zmäknutým maslom.
8. Krémom, ktorý vytlačíme pomocou cukrárskeho vrecúška,zlepujeme makarónky.
Dobrú chuť :)
jej super!uz by som sa mala odhodlat:)
OdpovedaťOdstrániťhttp://cookieswardrobe.blogspot.com/